Solusi Total Green House

Produk Unggulan

News

Kenapa Pilih Kita?

Rapat Standar Kualitas kayata CE, FCC RoHS, lan UL ETLcertificates.
  • Lisensi Profesional

  • Kualitas pengerjaan

  • Jaminan Kepuasan

  • Layanan sing bisa dipercaya

  • Greenhouse Solusi Lengkap

Babagan awake dhewe

Shenzhen Qijun Techology Development Co., ltd, didegaké dening loro profesional perdagangan manca experienced karo luwih saka 15 taun pengalaman ekspor, markas ing Shenzhen, karo loro pabrik ing Dongguan lan Huizhou. Siji fokus ing cahya hortikultura, lan siji liyane fokus ing macem-macem aksesoris Taman kayata led tuwuh cahya, tuwuh lampu tarub, mobile tuwuh rak etc.

Produk anyar